Το δέκα το καλούτσικο.

Κάπως έτσι συνοψίζω τα 10 καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Έλεγα να φτιάξω κι ένα με τα χειρότερα, αλλά λέω, χέστο, αρκετά με τη γκρίνια. Σε λίγο θα μπει το 11, ας το υποδεχτώ με καλή διάθεση.

 

 

1.       Ιανουάριος. Είμαι στο Παρίσι με τις φίλες μου & it simply doesnt get better than this. Από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής μου. 7 ημέρες 5 κοπέλες χωρίς τσακωμούς & γκρίνιες. Παρίσι φανταστικό, το τέλειο σκηνικό για να δέσουμε ακόμα περισσότερο.

Paris

2.       Φλεβάρης. Αγοράζω  τη Nikon D5000. Χωρίς σχόλια. 

3.       Μάρτιος. Γεννιέται ο Γεώργιος Πάστης του Ιωάννη & της Αφροδίτης. Ο ανηψιός μου δηλαδή.

George

4.       Απρίλιος. Tim Burton στο Moma. Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη. Μ’ ένα σμπάρο δυο πεπόνια. Νεογέννητος ανηψιός και καταπληκτικός Tim Burton στο Moma. Είναι  πραγματικά σαν όνειρο.

Moma-new-york-tim-burton-01-570x427

5.       Αρχή-Μέση-Τέλος του χρόνου. Twitter & άλλα… Κάνω φίλους και φίλες. Αλήθεια. Και είναι γαμώ. Η elektron_just tweetάρει ότι αγαπάει.

Tweeties_free_twitter_icons1

6.       Ιούνιος. Aerosmith. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μία ζωή περίμενα τον Steven Tyler να έρθει να με ζητήσει σε γάμο κι εκείνος δεν ήρθε ποτέ. Στα υπέρ-γεράματα είπε να έρθει να τραγουδήσει. Εγώ χωρίς απαιτήσεις. Και ο Steven 60φέξεμου και πλέον έδωσε έναν απίστευτο εαυτό… There goes my old girlfriend…   

7.       Ιούλιος. #opendyosmos Αυτό έχει πλάκα. Αληθινή πλάκα. Και επιτέλους όλος αυτός ο δυόσμος  χρησιμοποιείται. Και τα κεφτεδάκια του Πλάτωνα είναι όλα τα λεφτά. Εν κατακλείδι, keftedakia

Dyosmos

8.      Σεπτέμβρης. Αρχίζω  να γράφω πάλι. Και αρχίζω να τα μοιράζομαι. Και αυτό είναι ευτυχία. 

9.       Νοέμβρης. Ανήμερα των γενεθλίων μου και ενώ είμαι αγουροξυπνημένη και περιμένω να πάρω καφέ, χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είναι ο Γιαννάκης, το 3χρονο ανήψι που μου τραγουδάει «να ζήσεις Ηλέκτρα…» ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Κι εγώ επειδή είμαι σκατόφλωρος, βάζω τα κλάματα. 

10.   Όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορώ να γράψω δημόσια.. J   

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s